Pocetna 9 Servis i Reklamacije

Tomax.rs PVC i Aluminijumska Stolarija

Servis i Reklamacije

Svesni smo da cesto nailazite na probleme sa PVC ili Alumiijumskom stolarijom bilo da je tek instalirana ili se tu nalazi dugi niz godina. Tu smo da vas saslusamo ukoliko imate primedbe, predloge ili savete. Ukoliko imate reklamaciju za nase projzvode, potrebno vam je servisiranje ili iz nekog razloga niste zadovoljni projzvodom, molimo Vas da nas kontaktirate.

Mi brinemo o nasim klijentima i nakon zavrsene saradnje, osecajte se sigurnije uz nas. 

Servis

Niste do sada saradjivali sa nama a potrena vam je pomoc?

 

  Ukoliko vam je potrena pomoc pri otklanjanju problema sa dotrajale stoalrije mozete racunati na nasu pomoc iako mi nismo ugradili stolariju, servisni postupak je vrlo jednostavan a problemi se najcesce uklanjuju veoma brzo. Nas tim je u svakom momentu spreman da izadje na teren i resi svaki vas problem, mozete ans angazovati vrlo lako pozivom na broj ili popunjavanjem kontakt forme ako vam je tako lakse.

   

  Popunite kontakt formular ili nas pozovite na broj: +381 63 18 66 343

   

  Zakazite Servis

  Projzvod na kome se javio problem

  Servis

  Kako resavamo reklamacije?

   

  • Reklamacije i primedbe mozete prijaviti na broj 063 18 66 343
  • U razgovoru sa Vama utvrdicemo datum montaze proizvoda na koji imate primedbu, kako bi se definisalo da li je proizvod u garantnom roku ili van garantnog roka.
  • Ukoliko ste kupac iz Nisa i okoline rok za resavanje reklamacija je do 5 dana.
  • Hitne rekalamacije (lom stakla, zakljucana vrata…) resavamo po hitnom postupku.
  • Kupcima iz drugih gradova koji prijavljuju reklamaciju serviser ce naknadno javiti termin izlaska na teren i rok resavanja reklamacija, jer se pored servisne sluzbe za resavanje reklamacija mogu angazovati i ekipe montazera. 
  • Kada serviser dodje na teren radi otklanjanja reklamacije, on zajedno sa kupcem, popunjava Zapisnik o reklamaciji.
  • U slucaju da je istekao garantni rok, serviser ce Vas obavestiti  o tome da ce troskove otklanjanja kvara preuzeti kupac prema vazecem cenovniku

  Svi proizvodi kompanije TOMAX PLUS PVC I ALUMINIJUMSKA STOLARIJA imaju garantni rok. Garancija od dvadeset godina na postojanost profila vrata i prozora omogucice da bezbrizno uzivate u svim pozitivnim karakteristikama TOMAX PLUS  stolarije. Garancija na staklo traje 5 godina, a na okove je 5 godina. Garancija na ostali prateci program solbanke, okapnice, roletne, ograde traje dve godine. Unapred se radujemo Vasim sugestijama i primedbama, jer nas one mogu učiniti uspesnijima!

   

  Podnesite zahtev za reklamaciju

  Kupljena stoalrija je:

  Ugradjeni Projzvodi su:

  Zahtev Kupca:

   Ukoliko niste sigurni kako da popunite kontakt formu kontaktirajte nas, vrlo rado cemo vam dati odogovore na sva vasa pitanja.