Pocetna 9 Project 9 Tomax Kommerling 88 Vrata Otvaranje Unutra

Tomax.rs PVC i Aluminijumska Stolarija

Tomax kommerling 88 vrata otvaranje unutra

Dizajnirajte svoja vrata prema svojim idejama. KOMMERLING 88 vam nudi razne izglede drveta, obicne boje i metalikove boje, kao i funkcionalna / ukrasna stakla, panele prednjih vrata i dodatnu opremu. Kako god da odlucite: Sa sistemom ulaznih vrata KOMMERLING 88 uvek pripremate prijatnu dobrodoslicu svojim gostima – sa sigurnoscu.

Tomax Kommernig 88 Vrata Otvaranje Unutra
  • Profil: Nemacki PVC KOMMERLING  88  profil sa 6 komora
  • Koeficijent toplotne provodljivosti: Uw= 1,1 W/(m²K)
  • Dubina ugradnje: 88mm
  • Visok nivo zastite od provale: do RC 2
  • Upotreba funkcionalnog stakla ili ispuna ulaznih vrata:  do 48 mm (WK 2)
  • Maksimalna velicina krila: Jednokrilna ulazna vrata 1200 x 2400 mm, ulazna vrata sa stulpom 1000 x 2400 mm.
  • Staklo: Niskoemisiono punjeno argonom
  • Profil: Kalcijum/Cink
  • Boja: Bela
  • Garancija: 5 godina

Sistem prednjih vrata nudi sve preduslove za visokokvalitetne sisteme za spoljasnje otvoranje vrata – ukljucujuci savremenu dubinu od 88 mm. U ovom 6-komornom sistemu, unutrasnje i spoljasnje izolacione komore izoluju od hladnoce i toplote. Pored toga, oni imaju visoku osnovnu sigurnost. Velike dimenzije ojacanja cine cvrst, zatvoreni okvir. Uglovi krila su ojacani zavarenim ugaonim spojnicama, koji su povezani ojacanjem. Oni apsorbuju sile savijanja i torzije – npr.  prilikom pokusaja provale- i razgradjuju ga preko celog okretnog celicnog okvira. Sa posebnim okovima, sigurnost se moze dodatno povecati. Mogu se proizvoditi jednokrilna i visekrilna ulazna vrata.

Sa posebnim okovima, sigurnost se moze dodatno povecati. Mogu se proizvoditi jednokrilna ili visekrilna ulazna vrata. Zahvaljujuci termoplastičnoj formabilnosti, lukovi se mogu realizovati po zelji i tako cinite ulazna vrata sjajnom vizit kartom za svoj dom.

Zasto izabrati nas?

Iskusan tim i na stotine zavrsenih velikih i malih projekata su kljuc naseg uspeha. Nastojimo da svakodnevno ucimo i unapredjujemo kako svije usluge tako i projzvode. Ukoliko trazite sigurnog, profesionalnog i posvecenog partnera koji bi ispunio svaki Vas zahtev, ne trazite vise! Tu smo da svaku Vasu ideju pretvorimo u delo koje ce svako zavoleti.

Tomax PVC I Aluminijumski Prozori

Pogledajte sve nase radove

PVC Stolarija

Radovi koji govore umesto nas.

Al. Stolarija

Radovi koji govore umesto nas.

Ograde

Radovi koji govore umesto nas.

Vrata i Paneli

Radovi koji govore umesto nas.