Tomax.rs PVC i Aluminijumska Stolarija

PVC i ALU Okapnice I Podprozorske Daske

Aluminijumske okapnice koriste se iskljucivo za spoljnu upotrebu i sastavni su deo svakog drvenog, aluminijumskog i PVC prozora. Montiraju se u samom dnu prozorskog otvora. Svrha aluminijumske okapnice je da spreci prodor vode u unutrašnje prostorije kao i u prostor izmedju izolacije i bloka. Samim tim sprečavaju pojavljivanje vlage u prostorijama.

Aluminijumske okapnice

Sprecite prodor vode izmedju izolacije i bloka, samim tim i stvaranje vlage u unutrasnjim prostorijama, sa okapnicama izradjenim od najkvalitetnijih materijala. Okapnice se koriste iskljucivo za spoljnu upotrebu i neizostavni su deo svakog drvenog, aluminijumskog i PVC prozora.

Izradjuju se u razlicitim bojama i dimenzijama, sa zastitnom folijom koju treba ukloniti nakon montaze. Prednost aplikacije za okapnice je u preciznoj izradi elemenata čime, sprecavate mogućnost pojave lufta ili nemogucnosti montaze usled neodgovarajucih dimenzija.

Podprozorska daska

Podprozorska daska pruza siri ispust i koriscnje, najcesce uskog, prostora ispod samog prozora. Velika prednost podprozorskih daski je sto se lako ciste i održavaju, ali i zato sto stite zid od vode ili spoljasnjih uticaja koji ga lako prljaju i ostavljaju ruyan utisak. Podprozorske daske se proizvode u mermer, belom, hrast, orah, venge i antracit dekoru.

Zasto izabrati nas?

Iskusan tim i na stotine zavrsenih velikih i malih projekata su kljuc naseg uspeha. Nastojimo da svakodnevno ucimo i unapredjujemo kako svije usluge tako i projzvode. Ukoliko trazite sigurnog, profesionalnog i posvecenog partnera koji bi ispunio svaki Vas zahtev, ne trazite vise! Tu smo da svaku Vasu ideju pretvorimo u delo koje ce svako zavoleti.

Tomax PVC I Aluminijumski Prozori

Pogledajte sve nase radove

PVC Stolarija

Radovi koji govore umesto nas.

Al. Stolarija

Radovi koji govore umesto nas.

Roletne

Radovi koji govore umesto nas.

Vrata

Radovi koji govore umesto nas.