Pocetna 9 O Nama

Tomax.rs PVC i Aluminijumska Stolarija

O Nama

Mi smo firma koja se bavi izradom, ugradnjom i servisiranjem PVC I Aluminijumske stolarije skoro dvadeset godina. Izradjujemo visko kvalitetne projzvode koji izgledaju savrseno zbog svog kvaliteta i dizajna, mi spajamo efikasnost, kvalitet i dugotrajnost u jedno a to je PVC i Aluminijumska stoalrija. Mozete se osloniti na nas u potpunosti nastojimo da svakodnevno unapredimo svoje znanje a za uradjene projekte dobijate garanciju i jos mnoge pogodnosti koje smo pripremili za vas. 

Ukoliko ste se odlucili da renovirate svoj dom mozete racunati na nas, pozovite nas i saznajte zasto smo jako dobri u ovom poslu. Za sva pitanja koja imate mozete nam posalti meil ili nas pozovite vrlo rado cemo vam dati odgovore na sva vasa pitanja. 

Podrska

Podrzavamo vas i nakon zavrsenog projekta

 

Tu samo da vas podrzimo i nakon zavrsenog projekta, svesni smo koliko je bitno da imate nekog na kog cete se  osloniti u teskim trenucima zato smo kreirali poseban nacin podrske i tu smo da servisiramo, odrzavamo i da vam dajemo strucne savete kako da resavate probleme sa stolarijom i na koji nacin da tretirate sotalriju koju smo ugradili. 

Nasi ciljevi

Nasa Vizija

 

Nastojimo da kvalitenom uslugom i kvalitetnim projzvodima dostignemo sam vrh trzista. Strucnim kadrom i profesionalnim pristupom realizovacemo svaki projekat. Ubuducnosti trudicemo se da postavimo nove standarde, TOMAX PLUS je osnovan 2022 godine sto pokazuje da smo novi na trzistu ali ne i u ovom poslu. Budite deo uspesne firme na koju mozete uvek da se oslonite.

Kako mi radimo?

Proveren sistem poslovanja

 

Ovim poslom se bavimo vise od 20 godina i kreirali smo kvalitetan sistem rada tako da je kvalitet i sigurnost na visokom novu, sistem sastoji iz nekoliko stavki:

– Merenje i izrdadu prjzvoda

– Ugradnju

– Garanciju na svaki ugradjeni projzvod

– Servisiranje projzvoda

Zasto izabrati nas?

Iskusan tim i na stotine zavrsenih velikih i malih projekata su kljuc naseg uspeha. Nastojimo da svakodnevno ucimo i unapredjujemo kako svije usluge tako i projzvode. Ukoliko trazite sigurnog, profesionalnog i posvecenog partnera koji bi ispunio svaki Vas zahtev, ne trazite vise! Tu smo da svaku Vasu ideju pretvorimo u delo koje ce svako zavoleti.

Tomax PVC I Aluminijumski Prozori